עונת התפוזים מעלפת ממש ענן בפה
המתכון מאת –Ilana Buchris
עוגת תפוזים קלילה והכי טעימה
המרכיבים-
6 ביצים L
כוס סוכר ( חד פעמי שתיה חמה)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
קליפה מגורדת מתפוז שלם
חצי לימון סחוט
1 סוכר וניל
2 וחצי כוסות קמח
אבקת אפיה.
אופן ההכנה –
מחממים תנור על 160 מעלות
מקציפים ביצים שלמות
מוסיפים סוכר
וממשיכה להקציף לקצף תפוח ויציב .
כ- 5 דקות(רואים שהקצף הכפיל את עצמו)
מנמיכים מהירות במיקסר
ומוסיפים לפי הסדר בזרם איטי
שמן. מיץ תפוזים. לימון
ובסוף קמח ואבקת אפיה.
לוקחים תבנית סיר פלא משומנת ומקומחת
או 2 אינגלייש או תבנית עגולה 26
אופים ב- 160 מעלות
כ- 50 דקות עד שעה( לנעוץ קיסם שיצא יבש)
6 תגובות על “עוגת תפוזים עננים – הכי מתאים לי לשבור איתה את הצום”
איזה כוס מדידה?
אוניברסלי
האם קמח רגיל או קמח תופח? כי רשום להוסיף אבקת אפייה
כמה אבקת אפייה?
שקית
העוגה ירדה דחוסה למה? ואם אפשר להתייחס להודעה לגבי הקמח האם תופח או רגיל?