קטגוריות
Uncategorized דגים

קציצות דגים מרוקאיות הקציצות של יום שישי

 

Michal Marziano
הקציצות המנחמות של המשפחה ליום שישי

מאת – Michal Marziano

המרכיבים-
סלומון ודג לברק טחון – סה”כ בערך קילו
אפשר כל דג
בצל 1 מגורד
שום מגורד 3 שינים
כוסברה חצי צרור
כוס כרישה קצוצה
 פפריקה
 מלח
כפית כורכום
ביצה
לרוטב-
שמן בנדיבות
שתי כפות פפריקה
כפית כורכום
כמון
 מלח
פלפל אדום גמבה פרוס
פלפל אדום/ירוק חריף
גזר פרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה
שום 10 שיניים פרוסות דק
5 עגבניות מגורדות
וכוס מים
אופן ההכנה –
לערבב תערובת הקציצות לאחידות.
להכין הרוטב.
בסיר לחמם שמן עם הירקות – השום, פלפלים חריפים,  העגבניות ולהוסיף תבלינים פלפל חריף וככוס מים.
לאחר רתיחה לבשל 20 דקות שהרוטב יצטמצם ויסמיך.
לכדרר קציצות ולסדר ברוטב.
בישול של עוד 20 דקות ומוכן.
מלא כוסברה לפזר גם מעל.
בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version