הקציצות המנחמות של המשפחה ליום שישי
מאת – Michal Marziano
המרכיבים-
סלומון ודג לברק טחון – סה”כ בערך קילו
אפשר כל דג
בצל 1 מגורד
שום מגורד 3 שינים
כוסברה חצי צרור
כוס כרישה קצוצה
פפריקה
מלח
כפית כורכום
ביצה
לרוטב-
שמן בנדיבות
שתי כפות פפריקה
כפית כורכום
כמון
מלח
פלפל אדום גמבה פרוס
פלפל אדום/ירוק חריף
גזר פרוס
חצי צרור כוסברה קצוצה
שום 10 שיניים פרוסות דק
5 עגבניות מגורדות
וכוס מים
אופן ההכנה –
לערבב תערובת הקציצות לאחידות.
להכין הרוטב.
בסיר לחמם שמן עם הירקות – השום, פלפלים חריפים, העגבניות ולהוסיף תבלינים פלפל חריף וככוס מים.
לאחר רתיחה לבשל 20 דקות שהרוטב יצטמצם ויסמיך.
לכדרר קציצות ולסדר ברוטב.
בישול של עוד 20 דקות ומוכן.
מלא כוסברה לפזר גם מעל.
בתאבון