בצק נהדר ♡
מגולגלות תמרים וקינמון
אריאלה גולדמן
המרכיבים-
3 וחצי כוסות קמח לבן
300 גר חמאה / או מזולה רכה בטמפ החדר – לא מומסת .
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס מים פושרים
קורט מלח
אופן ההכנה –
2-3 רולדות ארוכות כ 40 עוגיות
נחמם תנור מראש ל 170 מעלות תכנית אפייה רגילה
נרפד תבנית תנור בנייר אפייה
נכין מלית –
נערבב יחד ממרח תמרים עם כפית קינמון.
הכנת הבצק –
נערבב יחד באופן ידני את כל המרכיבים לקבלת בצק חלק ורך.
ניתן לבצק מנוחה במקרר חצי שעה.
נחלק ל- 2 או 3 ונרדד כל חלק למלבן.
נמרח ממרח תמרים עם קינמון אפשר גם ממרחים אחרים.
נפזר גם אגוזים ונגלגל לגלילה.
עם סכין חדה נחרוץ ונסמן חתיכות על הבצק .
2 תגובות על “זה בצק נהדר – מגולגלות תמרים וקינמון”
טעים מאוד
במקום מים ניתן לשים כוס מיץ תפוזים טבעי .והמילוי הכי טעים הוא ממרח תמרים ,קינמון ואגוזי מלך קצוצים .לתנור 170 מעלות ל45 דקות .בהצלחה .טעים מאד .