קטגוריות
עוגות פרווה עוגיות ראש השנה

זה בצק נהדר – מגולגלות תמרים וקינמון

 

Ariella Goldman
בצק נהדר ♡
מגולגלות תמרים וקינמון
אריאלה גולדמן
כוס מידה לאפייה 240 מ”ל
המרכיבים-
3 וחצי כוסות קמח לבן
300 גר חמאה / או מזולה רכה בטמפ החדר – לא מומסת .
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
חצי כוס מים פושרים
קורט מלח
אופן ההכנה –
 2-3 רולדות ארוכות כ 40 עוגיות
 נחמם תנור מראש ל 170 מעלות תכנית אפייה רגילה
 נרפד תבנית תנור בנייר אפייה
 נכין מלית –
נערבב יחד ממרח תמרים עם כפית קינמון.
הכנת הבצק –
נערבב יחד באופן ידני  את כל המרכיבים לקבלת בצק חלק ורך.
ניתן לבצק מנוחה במקרר חצי שעה.
נחלק ל- 2 או 3 ונרדד כל חלק למלבן.
נמרח ממרח תמרים עם קינמון אפשר גם ממרחים אחרים.
נפזר  גם אגוזים ונגלגל לגלילה.
 עם סכין חדה נחרוץ ונסמן חתיכות על הבצק .
נאפה 35 דקות עד הזהבה עדינה ( צבע העוגיות בהיר)
נצנן היטב, נפרוס לעוגיות ונעטר באבקת סוכר

2 תגובות על “זה בצק נהדר – מגולגלות תמרים וקינמון”

במקום מים ניתן לשים כוס מיץ תפוזים טבעי .והמילוי הכי טעים הוא ממרח תמרים ,קינמון ואגוזי מלך קצוצים .לתנור 170 מעלות ל45 דקות .בהצלחה .טעים מאד .

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version