קטגוריות
Uncategorized

מתכון לספינג’ עם מלא בועות אויר

לירון ירימי
מה שצריך לזכור בהכנת ספינג’ כדי שיצא מלא בבועות אוויר-
ללוש טוב טוב והלישה רק עם הידיים.
לא ללוש במיקסר – צריך ללוש ביד וכך מתמלא באוויר המטרה להכניס כמה שיותר אויר לבצק.
ללוש עם יד רטובה.
מאת – לירון ירימי
המרכיבים-
קילו קמח
2 וחצי כפות סוכר
2 וחצי כפות שמרים
כף מלח(שטוחה)
כף ערק ( לא חובה)
3 וחצי עד 4 כוסות מים
אופן ההכנה –
לשים הכל יחד בקערה את המים להוסיף בהדרגה וללוש עם הידיים.
הבצק צריך לצאת דליל, המים להוסיף ולראות שהבצק ממש רך .
לכסות ולהתפיח שעה ואחר כך עוד חצי שעה .
להרטיב ידיים, לקחת כל פעם פיסת בצק לחורר באמצע ולטגן.
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version