לביבות גבינה מתוקות
מאת – אריאלה גולדמן
▪︎ כמות :12 יח
▪︎ מחבת נון סטיק
המרכיבים–
250 גר גבינה לבנה
ביצה
וניל
2 כפות סוכר
קליפת לימון מגוררת
4 כפות קמח גדושות תופח
אופן ההכנה –
– לערבב בקערה עד לקבלת בלילה סמיכה חלקה ללא גושים :
250 גרם גבינה לבנה 5 או 9 אחוז
1 ביצה L
2 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
קליפת לימון מגוררת מחצי לימון קטן
4 כפות גדושות קמח תופח
– נחמם מחבת עם שמן בגובה חצי סמ
* שימו לב,הלביבות מזהיבות מהר לכן טגנו על להבה בינונית והנמיכו בעת הצורך
– כשהשמן חם ניצוק כף מהבלילה אל המחבת.
– בכל פעם נטגן רק 4 יח כך יהיה נוח להוציא כשהן מוכנות
– נטגן עד הזהבה מ 2 הצדדים
– נעביר לצלחת עם נייר סופג.
– נעטר באבקת סוכר, נגיש עם ריבה שאוהבים