המתכון לשניצלים המושלמים שלי
מאת – שירן חדד
המרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס שניצלים
לבלילת הביצים –
2 ביצים
מלח
חצי כפית מכל תבלין-
כמון
פפריקה מתוקה
אבקת שום
או שום כתוש טרי
כפית חרדל
רבע כפית גריל עוף
לפיורי לחם – מוזהבים
מעט מלח
חצי כוב שומשום
2 כוסות פירורי לחם
מעט כוברה או אורגנו יבש
אופן ההכנה –
להשרות את פרוסות השניצל בתערובת הביצים שעה.
לצפות כל פרוסה בתערובת פירורי הלחם ולהדק.
לחמם שמן במחבת שטוחה – שמן עמוק.
לטגן משני הצדדים להזהבה.
כדי לשמור על קריספיות –
ממליצה לשים במסננת של שניצלים.
לטגן שמוך להגשה
בתאבון