קטגוריות
עוגות

עוגת טורט קצפת ותותים

רונית אזרד בוקובזה

העוגה שתמתיק לכם את היום

קצפת ותותים

המרכיבים

5 ביצים מופרדות

כוס סוכר

סוכר ווניל

כוס וחצי קמח

גרידת תפוז

מיץ מתפוז שלם

או חצי כוס מיץ תפוזים  3/4 כוס שמן

כף קוקוס

קרם –

חבילה וחצי שמנת מתוקה

חצי כוס חלב

אינסטנט פודינג וניל

תותים טריים לקישוט

אופן ההכנה

להקציף חלבונים עם סוכר.

לערבב בקערה אחרת חלמונים עם שאר החומרים.

לקפל את החלבונים שהקצפנו יחד עם התערובת.

אחרי שהבלילה חלקה לשמן תבנית 26 קפיצית עגולה.

להעביר לתבנית

ולאפות על 180

40 דקות עד שיציבה .

לצנן.

לחתוך באמצע ולמרוח

חצי מהכמות של הקרם, לחתוך תותים ולפזר לקשט.

להניח את החצי השני מעל ולצפות עם הקרם הנותר ולקשט בעוד תותים או פירות יער מסוכרים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version