קטגוריות
בשר קציצות ראש השנה

המפרום המוצלח שלי – בשיטה מקוצרת

ציפורה לוי

 

הכנתי מפרום בשיטה קלהומקוצרת

ציפורה לוי הכינה

מתכון עפ”י ענת אלישע

המרכיבים

5 תפוחי אדמה

חצי קילו בשר טחון

בצל מגורד

פטרוזיליה קצוצה

ענף סלרי קצוץ

כפית בהרט למפרום

פפריקה

ביצה

חופן פירורי לחם

גזר מגורד

לרוטב –

בצל קצוץ

שום כתוש

רסק עגבניות

פפריקה

סלרי  קצוץ

מלח

פלפל

בהרט

כורכום

לבלילת ביצים –

3 ביצים

4 כפות קמח

כף רסק עגבניות

מלח

פפריקה

אופן ההכנה

לפרוס דק את תפוחי האדמה.

לערבב את תערובת הבשר .

ליצור סנדוויץ מ2 פרוסות תפוח אדמה עם מלית בשר.

לטבול בתערובת הביצים ולטגן בשמן עמוק .

להכין רוטב בסיר

לטגן בצל ,שום להוסיף תבלינים רסק ומים.

לסדר המפרום.

לבשל שעה.

בתאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version