קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות פרווה עוגות שוקולד

עוגת שוקולד של פעם

היא תמיד תצא טעימה עוגת שוקולד עסיסית ורכה של פעם המרכיבים – 4 ביצים כוס סוכר כוס שוקולית כוס מים רותחים 3/4 כוס שמן 2 כוסות קמח תופח ציפוי – חצי שמנת מתוקה 150 גר שוקולד אופן ההכנה – נקציף ביצים עם סוכר לקצף תפוח. נוריד מהירות המיקסר ונוסיף בהדרגה את הנוזלים והקמח. נערבב רק […]

קטגוריות
עוגיות

הלהיט החדש חייבים להכין מגולגלות קינדר שוקולד

מגולגלות בצק שוקולד עם קינדר הטרנד החדש שכבש את הרשת הכינה – שקד יצחק עפ”י מתכון של עדיקוש המרכיבים – חצי קילו קמח שקית אבקת אפייה 3 כפות קקאו חצי כוס אבקת סוכר 200 גר חמאה רבע כוס שמן 3/4 כוס מים קורט מלח מילוי ממרח שוקולד לבן אצבעות קינדר אופן ההכנה – נערבב את […]

קטגוריות
Uncategorized קציצות

קובה סולת בשיטה חדשה ומהירה

זו קובה מהירה ברוטב אדום טעימה להפליא המלצה להכנה מאת נעמוני בקיש המרכיבים– למעטפת בשיטה נדירה וקלה להכנה: סולת 2 ביצים 1/2 כפית מלח להוסיף לסולת   רכיבים לרוטב- שמן קנולה – 6 כפות בצל – 1 (חתוך לרצועות) רסק עגבניות – 4 כפות מלח – ½ כפית פלפל שחור – ½ כפית מים – […]

קטגוריות
Uncategorized עוגות עוגות גבינה

עוגת גבינה בחושה והכי טעימה

  זו עוגת גבינה קלה והכי טעימה מאת – מאיה בוטראשוילי המרכיבים – חצי קילו גבינה  לבנה גביע 200 מל יוגורט אחד 4 ביצים חצי כוס שמנת מתוקה 3/4 כוס סוכר 2 כפות גדוש  קורונפלור 2 כפות גדוש אינסטנט פודינג וניל   אופן ההכנה – לערבב הכל יחד בקערה לתערובת חלקה. להעביר לתבנית עגולה 24 […]

קטגוריות
Uncategorized

לביבות גבינה מתוקות

  לביבות גבינה מתוקות מאת – אריאלה גולדמן ▪︎ כמות :12 יח ▪︎ מחבת נון סטיק המרכיבים– 250 גר גבינה לבנה ביצה וניל 2 כפות סוכר קליפת לימון מגוררת 4 כפות קמח גדושות תופח אופן ההכנה – – לערבב בקערה עד לקבלת בלילה סמיכה חלקה ללא גושים : 250 גרם גבינה לבנה 5 או 9 […]

קטגוריות
Uncategorized בשר ראש השנה

פילו בשרי – אצבעות פילו בשר לשבת

  פילו ממולא מאת -דבי ממן   המרכיבים- עלי פילו שמן  להברשה מילוי- בצל קצוץ חצי קילו בשר טחון מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה/חריפה בהרט לפי טעם מה שאוהבים אופן ההכנה – להכין את המילוי – לטגן בצל להוסיף בשר טחון ולטגן לתבל מלח פלפל פפריקה חריפה ולפי טעם בהרט או מה שאוהבים . לאחר […]

קטגוריות
Uncategorized

מתכון לספינג’ עם מלא בועות אויר

מה שצריך לזכור בהכנת ספינג’ כדי שיצא מלא בבועות אוויר- ללוש טוב טוב והלישה רק עם הידיים. לא ללוש במיקסר – צריך ללוש ביד וכך מתמלא באוויר המטרה להכניס כמה שיותר אויר לבצק. ללוש עם יד רטובה. מאת – לירון ירימי המרכיבים- קילו קמח 2 וחצי כפות סוכר 2 וחצי כפות שמרים כף מלח(שטוחה) כף […]

Exit mobile version