הטרנד החדש שכבש את הרשת
הכינה – שקד יצחק
עפ”י מתכון של עדיקוש
המרכיבים –
חצי קילו קמח
שקית אבקת אפייה
3 כפות קקאו
חצי כוס אבקת סוכר
200 גר חמאה
רבע כוס שמן
3/4 כוס מים
קורט מלח
מילוי
ממרח שוקולד לבן
אצבעות קינדר
אופן ההכנה –
נערבב את כל המרכיבים של הבצק לקבל בצק חלק.
נשים בקירור שעה.
נחלק ל 4 .
נרדד כל חלק למלבן.
נמרח ממרח שוקולד לבן
ונשים בקצה אצבעות של קינדר.
נגלגל לגליל.
נחתוך פרוסות .
נאפה 170 מעלות חצי שעה.