קטגוריות
Uncategorized קציצות

קובה סולת בשיטה חדשה ומהירה

נעמוני בקיש

זו קובה מהירה ברוטב אדום טעימה להפליא

המלצה להכנה

מאת נעמוני בקיש

המרכיבים

למעטפת בשיטה נדירה וקלה להכנה:

סולת

2 ביצים

1/2 כפית מלח להוסיף לסולת

 

רכיבים לרוטב-

שמן קנולה – 6 כפות

בצל – 1 (חתוך לרצועות) רסק עגבניות – 4 כפות

מלח – ½ כפית

פלפל שחור – ½ כפית

מים – 4 כוסות

פפריקה חריפה – ½ כפית

 

רכיבים למילוי הקובה:

בשר טחון – ½ קילו

בצל מגורד

מלח

פלפל שחור

כורכום

בהרט מעט

אופן ההכנה

מערבבים את הבשר עם התבלינים . מכדררים כדורים קטנים.

המעטפת-

בצלחת אחת שמים סולת

בקערה בנפרד שוברים ביצים ט

טובלים את כדורי הבשר בביצה ואז בסולת חוזרים על הפעולה פעם נוספת (בסה”כ 2 פעמים) ומכניסים את הכדורי סולת לרוטב.

 

אופן הכנת הרוטב:

מחממים סיר עמוק עם שמן, מוסיפים את הבצל ומטגנים עד לזהבה קלה. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים: מלח, פלפל שחור ופפריקה חריפה ומערבבים.

מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים 20 או 30 דק

בתאבון

22 תגובות על “קובה סולת בשיטה חדשה ומהירה”

היי נעים מאוד שמי נעמוני בקיש, אני אישית עשיתי עם בשר אבל בהחלט אפשר גם עם עוף טחון, מעדן!

שמחה ששיתפו את המתכון שלי .
תודה(:

היי. אני זו נעמוני בקיש שרשמתי את המתכון ומנסיון שלי זה יוצא מעולה תנסי לא תפסיקי לעולם נדיר!

בהצלחה!

נ.ב איזה כיף ששיתפו את המאכל שלי
תודה (:

עשיתי לפני חצי שנה עם הטריק הזה .יצא מעלף.אבל אמא שלי כורדיה , ואמרה שזה חילול הקודש.אין כמו הגילגול.

נראה טעים מאוד וקל להכנה, איזה כמות של סולת נדרשת בערך? כמה קובות אמורות להתקבל מחצי קילו בשר, האם רצוי לטגן את הבצל? אשמח לתשובות. תודה

אמא שלי לימדה אותי שלא אומרים איכס על אוכל.מקסימום טועמים ואומרים תודה ולא לוקחים יותר.
אולי תיתני מתכון שלך ותטעמי את המתכון הנ”ל? בהצלחה ואהבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version