עוגת גבינה מעלפת
מושקעת במיוחד לאורחים
עוגת גבינה קרה עם ציפוי שוקולד
מאת דינה חיים
המרכיבים –
שרוול פתי בר מרוסק
100 גר חמאה
לקרם –
שמנת וחצי מתוקה
250 גבינה לבנה
גביע שמנת חמוצה של פעם
2 כפות סוכר
שקית אינסטנט פודינג וניל
לגנאש –
150 שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
אופן ההכנה –
לערבב ביסקוויטים עם חמאה .
להדק לתבנית עגולה קפיצית.
להקציף שמנת וחצי עם אינסטנט סוכר ולהוסיף את הגבינה והשמנת החמוצה.
להעביר קרם מעל ביסקוויטים.
לשים במקפיא.
בינתיים להמיס את השוקולד עם שמנת מתוקה
לשפוך מעל העוגה .
לשים להתייצבות בקירור.