קטגוריות
Uncategorized חלבי טבעוני עוגות עוגיות

חטיף שיבולת שועל ושוקולד מטריף וללא סוכר !

Hila ben dor

חיתוכיות שיבולת שועל שוקולד וחמאת בוטנים

מאת – הילה בן דור

המרכיבים –

200 גרם שיבולת שועל עבה

140 גרם קמח שיבולת שועל (שיבולת שועל טחונה)

1 כוס (240 מ”ל) שמן קוקוס

1/3 כוס (105 גרם) סירופ מייפל טבעי טהור 

במידה ורוצי ללא סוכר בכלל מחליפים מייפל בממתיק מלכותי סוויטנגו או אחר

1/4 כפית מלח

250 גרם חמאת בוטנים ללא סוכר

280 גרם שוקולד מריר- אם רוצים  יש גם שוקולד מריר ללא סוכר להשיג בחנויות

1 כפית תמצית  וניל

 

אופן הכנה –

בקערה גדולה מערבבים שמן קוקוס, מייפל ותמצית וניל.

מוסיפים שיבולת שועל וקמח שיבולת שועל ומערבבים עד לאיחוד.

מרפדים תבנית בגודל 20X25 ס”מ בנייר אפייה.

משטחים 2/3 מתערובת שיבולת השועל על גבי תחתית התבנית ומעבירים למקרר בזמן שמכינים את המילוי.

שמים את השוקולד וחמאת הבוטנים בקערה חסינת חום.

מניחים מעל סיר עם מים חמים – מבעבעים (בן מארי) וממיסים עד שמקבלים תערובת חלקה.

יוצקים מעל שכבת שיבולת השועל ומורחים בצורה אחידה.

מפזרים את יתרת תערובת שיבולת השועל ומעבירים לקירור לשעתיים לפחות.

לאחר מכן מחלצים מהתבנית וחותכים לריבועים.

יש לשמור את החיתוכיות במקרר.

אם אין לכם קמח שיבולת שועל, ניתן לטחון שיבולת שועל עבה לכדי קמח.

בהצלחה !!!

*** סירופ מייפל טהור, שתוויתו מצהירה “טהור 100%”, מופק ללא הוספת כל מרכיב שהוא, כך שהוא טבעי לחלוטין ומכיל מעט סידן, אשלגן, מגנזיום, ברזל, אבץ, חומצות אמינו, חומצה פולית וויטמיני B.

12 תגובות על “חטיף שיבולת שועל ושוקולד מטריף וללא סוכר !”

לא בטוחה שההודעה הקודמת נשלחה.
במה אפשר להשתמש במקום חמאת בוטנים לאלרגיים? תטדה

אמנם ללא סוכר לבן במתכון,
המתכון עשיר סוכר. מייפל שווה סוכר לבן וכן הסוכר שקיים בשוקולד.
לא מתכון דיאטטי, אבל בטח טעים.

ממה נראה לכם שמייפל עשוי בדיוק?!
זה הטעיית הציבור לרשום “ללא סוכר!” בכותרת!
קריטי אם חולי סוכרת יחשבו בטעות שזה “חטיף ללא סוכר”

הכוונה ללא סוכר לבן והמייפל בכמות לא עצומה – אפשר להחליף בממתיק מלכותי

אגב שמן קוקוס גם מכיל מלא שומן רווי! ככה שחטיף בריא זה לא כפי שמנסים להציג!

זה יותר בריא משמן או חמאה או מרגרינה – א אמור להיות לגמרי לא טעים…

הי, נראה טעים. ויחסית מזין, שאלתי היא לגבי המייפל, המייפל הוא לא בסופו של דבר סוכר? מה ההבדל בין סוכר המייפל לסוכר דמררה/קנים והשפעת האפיה עליו? תודה,איילת

מייפל טבעי יותר בריא מסוכר לבן
סירופ מייפל טהור, שתוויתו מצהירה “טהור 100%”, מופק ללא הוספת כל מרכיב שהוא, כך שהוא טבעי לחלוטין ומכיל מעט סידן, אשלגן, מגנזיום, ברזל, אבץ, חומצות אמינו, חומצה פולית וויטמיני B.

ברור שעם סוכר, מייפל זה סוכר ובשוקולד מריר יש סוכר, בלי סוכר זה היה לא מתוק.נמאס מהמטעות והבורות

שוקולד אפשר להשתמש ללא סוכר ומייפל טבעי זה סוכר טבעי אפשר להשתמש בממתיק סוכר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version