באפס מאמץ ללא צורך בתהליכים מקדימים,
קריספיים ולא מתפרקים!!!
והחלטתי שזה פשוט פשע לא לחלוק גם איתכם.
מאת – Naama Ariely
המרכיבים –
לבלילה:
2 כוסות קמח טמפורה
בערך 3/4 כוס מים קרים
חצי כף כורכום
חצי כף שום גבישי
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
(אפשר להוסיף גם כף קמח, וביצה אך זה לא חובה)
חצי קילו חזה עוף
קמח לבן לציפוי
אופן ההכנה –
לטרוף במים קרים עד שאין גושים והבלילה מעט סמיכה.
מים תוסיפו לאט לאט ותערבבו ובהתאם לצורך עוד .
נגיסים:
לחתוך את חזה העוף לקוביות, לטבול בקמח ולצפות את כל החתיכות.
משם להעביר ולטבול בבלילה של הטמפורה, ומשם מיד למחבת השמן הרותח.
לטגן בשמן עמוק.
ספרו לי איך יצא לכם, בהצלחה !!!
תגובה אחת על “פיצחתי את המתכון לנגיסי עוף שלמות!!”
לא הבנתי פרט קטן, אני צריך לספר איך יצא? מה לא ניסית לבד?