קטגוריות
חגים טבעוני עוגות עוגות פרווה

ממשיכה כמיטב המסורת – המופלטה למימונה שלכם

רונית פרץ

 

המופלטה המדהימה
מאת –  רונית פרץ
המרכיבים-
קילו קמח מנופה
כף סוכר
כפית שמרים
כף מלח
כ 3 כוסות מים פושרים
אופן ההכנה –
להניח בקערת המיקסר ללוש 5 דקות עד שמתקבל הבצק, רך וגמיש.
לכסות לתת מנוחה של חצי שעה.
לחלק לכדורים (בערך 30) .
לשים אותם בתבנית עם שמן ולכסות לחצי שעה מנוחה.
לפתוח כל כדור על נייר אפייה עם גלגלת להכי דק שאפשר
לשים על מחבת או מולטישף בצד אחד.
להפוך ולשים בצק נוסף וכך הלאה כל פעם הופכים ושמים עוד בצק.
עד שמתקבלת ערימת בצקים אפויים.
מגישים עם חמאה ודבש.
בהצלחה!!!
רונית פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version