קטגוריות
בשר חגים עוף

איך לתבל שיפודים כמו במסעדות

Sima Arbid
על האש
פרגית או כבש?
תמונה באדיבות – Sima Arbid
המרכיבים – 
קילו פרגית/כבש/בקר/לבבות
כף שטוחה פפריקה
כפית פלפל שחור
כפית שטוחה מלח
רבע כוס שמן
שום כתוש לפי הטעם
חצי כפית תבלין שווארמה או חוויאג’ למרק
אופן ההכנה – 
את הבשר נחתוך לקוביות ונשים בקערה.
נפזר את התיבול והשמן ונערבב טוב טוב עם הידיים.
אפשר ומומלץ לשים במקרר שהטעמים יתפסו. בשלב הזה,
נשפד בשיפודים
עדיף על שיפודי מתכת
ואם אין לכם אז תרטיבו את שיפודי העץ לפני שאתם משפדים.
נעביר למנגל לצלייה מכל הצדדים
בתאבון!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version