עוגת תותים הצגה!!!
לא תאמינו כמה טעימה ורכה
מאת נוע אלוני
אם אתם מתעצלים תקנו תערובת לעוגת טורט מוכנה ותכינו לפי ההוראות
ואז קצפת ותותים טריים עם ג’לי
להכנת עוגת טורט
המרכיבים –
4 ביצים
3/4 כוס סוכר
שקית סוכר וניל
רבע כוס שמן
רבע כוס מיץ או מים
קורט מלח
כוס קמח
כפית אבקת אפייה
לקרם קצפת
2 שמנת מתוקה
אינסטנט וניל
חצי כוס חלב
תותים טריים
ג’לי תות
אופן ההכנה –
מפרידים ביצים מקציפים חלבון עם סוכר
בקערה נוספת מערבב שמן עם חלמונים.
מוסיפים בהדרגה לחלמונים קמח וחלבונים לקפל יחד.
להעביר לתבנית עגולה ומשומנת 24 .
אפייה כחצי שעה על 180 מעלות עד שהעוגה מתייצבת .
לאחר קירור חוצים באמצע
מקציפים את השמנת עם חלב ואינסטנט
מקשטים את העוגה עם קצפת ולמעלה .
למעלה גם עם תותים וג’לי שמכינים לפי ההוראות שעל גבי האריזה.