כדור שוקולד קפוא
מאת – אלה לבייב
המרכיבים –
מקלות ארטיק
2 שרוולי ביסקוויט מפוררים
200 גרם חמאה
100 גרם שוקולד מריר
100 גרם שוקולד חלב
2 כפות נוטלה
לציפוי:
200 גרם שוקולד מכל סוג שתרצו(מריר/חלב/לבן)
20 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה –
להכין את כדורי השוקולד, לשבור את הביסקוויטים, אליהם להוסיף את החמאה והשוקולד כאשר הם מומסים, וכמובן את הנוטלה גם ולערבב.
לקחת תבנית סיליקון של מיני מגנומים ולמלא את התבניות בתערובת כדורי השוקולד ולהכניס את מקל הארטיק .
להכניס להקפאה של שעה.
לציפוי להמיס את השוקולד עם חמאת הקקאו ולטבול את כדורי השוקולד לציפוי חלק ויפה.
לשמור בהקפאה, בהצלחה !!