קטגוריות
חגים חלבי צמחוני

פוטטוס הכי טעימים בעולם באחריות

Galit Ben Aharon
פוטטוס הכי טעימים בעולם באחריות
מתאים לשבועות או לכל יום או חג
מאת – Galit Ben Aharon
המרכיבים – 
8-10 תפוחי אדמה מזן איכותי
כפית סודה לשתייה
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור גרוס לפי הטעם
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כף מיונז
אופן ההכנה – 
דבר ראשון מחממים תנור על חום עליון ותחתון ל180 מעלות !!!
לוקחים את תפוחי האדמה וחותכים לפלחים שמנים.
בינתיים ממלאים סיר עם מים רותחים.
אחרי שהמים רותחים מוסיפים כפית סודה לשתיה.
מוסיפים את התפוחי אדמה לבישול של 5-7 דקות !!! ( לא צריך יותר מזה).
בינתיים מכינים בקערה את השמן , עם המיונז והתבלינים ומערבבים.
לאחר הבישול הקצר של תפוחי האדמה, מעבירים שזה חם לקערה.
מערבבים ומעבירים לתבנית עם נייר אפייה.
אופים בערך 40 דקות או עד שמוכן.
לבסוף כדאי לפזר מעט פטרוזליה קצוצה ומלא גרידת לימון
שווה לשים, זה חלום !!! להכין מטבל של איולי פלפלים ליד חובה!
בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version