קטגוריות
חגים חלבי טבעוני סלטים צמחוני

סלט מנצח – קלי קלות והטעם ממכר

ענת בן ארי
סלט חסה ובטטה
מאת – ענת בן ארי
המרכיבים – 
2 בטטות
חסה מאיזה סוג שתרצו
חופן עלי בייבי
חופן רוקט
חופן בוטנים קלויים

לרוטב:

כף גדושה של חרדל דיז’ון
2 כפות דבש
רבע כוס חומץ
2 כפות רוטב סויה
רבע כוס שמן
שן שום קצוצה
צרור עלי כוסברה
לטחון הכל
אופן ההכנה – 
מקלפים את הבטטות, ועם קולפן “שערות” יוצרים שערות מהבטטה.
את שערות הבטטה שמים במים עם קוביות קרח למקרר לכמה שעות (אני השארתי לכל הלילה).
למחרת, מסננים היטב ומטגנים עד להזהבה.
את החסות והעלים שוטפים היטב, ואת החסה מומלץ לחתוך גס.
את כל מרכיבי הרוטב נטחן יחד בבלנד לרוטב אחיד.
בקערה נשפוך את הרוטב מעל כל העלים ונערבב, נטעם אם צריך מעט מלח.
מעל העלים נפזר את הבוטנים והבטטה.
בתאבון!!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version