קטגוריות
בשר קציצות

כמה אני אוהבת – קציצות פגז !

Eti daniel

כמה אני אוהבת את  הקציצות האלה הן  פגז !

הכי טעימות

מאת אתי דניאל

המרכיבים-

חצי קילו בשר טחון

3 תפוחי אדמה

בצל

בטטה

2 שיני שום

ביצה

פטרוזיליה

כוסברה

מלח

פלפל

מעט בהרט

מעט כורכום

מעט פלפל שאטה

בערך 4 כפות קמח תופח

אופן ההכנה

נגרד כל הירקות ונקצוץ הירק. נוסיף לבשר ונערבב עם הביצה .

נוסיף תבלינים קמח ונערבב טוב.

נטגן בשמן עמוק לביבות

זהובות

נזלל בשניות מהצלחת

הצלחה

 

תגובה אחת על “כמה אני אוהבת – קציצות פגז !”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version