כמה אני אוהבת את הקציצות האלה הן פגז !
הכי טעימות
מאת אתי דניאל
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
3 תפוחי אדמה
בצל
בטטה
2 שיני שום
ביצה
פטרוזיליה
כוסברה
מלח
פלפל
מעט בהרט
מעט כורכום
מעט פלפל שאטה
בערך 4 כפות קמח תופח
אופן ההכנה –
נגרד כל הירקות ונקצוץ הירק. נוסיף לבשר ונערבב עם הביצה .
נוסיף תבלינים קמח ונערבב טוב.
נטגן בשמן עמוק לביבות
זהובות
נזלל בשניות מהצלחת
הצלחה
תגובה אחת על “כמה אני אוהבת – קציצות פגז !”
אני גם כן מכינה את הקציצות האלה אבל ללא תפוח אדמה מתוק. הקציצות יוצאות רכות וממש נחטפות.