קטגוריות
בשר

פלפל ממולא ללא טיגון וישר לתנור

Liz Torgman
 פלפל ממולא ללא טיגון וישר לתנור
מאת – Liz Torgman
המרכיבים – 
6-8 גמבות אדומות גדולות
400 גרם בשר טחון
צרור כוסברה קצוצה
בצל קצוץ
2 כוסות אורז שטוף
3 עגבניות מגורדות בפומפיה
כף וחצי אבקת מרק עוף
כף פפריקה מתוקה בשמן
חצי כף כמון
חצי כף פלפל שחור
כף רסק עגבניות
לרוטב:
6 כוסות מים רותחים
בכוס-
מעט שמן
כף רסק עגבניות
כף אבקת מרק עוף
כף פפריקה מתוקה
כפית כמון
כפית פלפל שחור ומלח
אופן ההכנה – 
בקערה נשים את הבשר וכל שאר מרכיבי מילוי הפלפל.
ללוש הכל טוב טוב עם הידיים עד למרקם אחיד.
לסדר בגמבות היטב אך לא לדחוס.
לערבב בכוס את השמן עם התבלינים,
לשים בתבנית גדולה את הגמבות הממולאות ולשפוך מעל את השמן המתובל והמים .
לאפות על 180 מעלות כחצי שעה ולהפוך את הגמבות,
ואז לאפות עוד 40 דקות.
בהצלחה!!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version