קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

הרולדה שלי – כמה שהיא טעימה

אביבית כרמי

 

הרולדה שלי

כמה שהיא טעימה

8 דקות בתנור ויש לכם עוגה סופר קלה וטעימה

אביבית כרמי

המרכיבים

4 ביצים

חצי כוס סוכר

קורט מלח

2/3 כוס קמח

כף תמצית וניל

כפית מיץ לימון

2 כפות שמן

קליפת לימון מגורדת

לקצפת –

כוס חלב

שמנת מתוקה

אינסטנט פודינג וניל

כף סוכר

שוקולד מגורד

אופן ההכנה

מפרידים את הביצים.

מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב.

מערבבים בקערה אחרת את החלמונים עם הנוזלים וניל ומלח.

מוסיפים בקיפול ובהדרגה לתערובת החלבונים יחד עם הקמח.

מקפלים לתערובת חלקה.

מעבירים מעל נייר אפייה משומן בחמאה.

מורחים על גבי גודל הנייר.

אופים 200 מעלות

8-10 דקות.

כשמוציאים מהתנור הופכים את העוגה השטוחה מעל מגבת מוציאים את נייר האפיי  ומגלגלים לרולדה יחד עם המגבת.

כך מקררים לגמרי את העוגה.

אחר כך מקציפים שמנת עם כל המרכיבים האחרים.

מורחים על כל שטח העוגה.

משאירים חלק מהקרם לציפוי הרולדה.

מגלגלים עם הקרם ,מצפים גם את החלק החיצוני ,מקשטים בשוקולד מגורד

בתאבון ובהצלחה

 

 

2 תגובות על “הרולדה שלי – כמה שהיא טעימה”

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version