אלה קציצות בקר שאצלי לא מוותרים עליהם, כל שישי חובה על השולחן🤷♀️
שבת שלום
מתכון – אמיליה אוזן
המרכיבים –
חצי קילו בשר טחון
בצל
תפוחי אדמה מגורד דק
חופן פטרוזיליה
חופן כוסברה
רבע גבעול כרישה
ביצה
חופן פירורי לחם
פפריקה
פלפל שחור
מלח
מעט כמון
שום כתוש
אופן ההכנה –
שמים בקערה את הבשר .
קוצצים את הירק,בצל והכרישה .
מוסיפים את שאר המרכיבים.
מערבבים לתערובת אחידה .
ממליצה לשים חצי שעה לספוג טעמים .
לטגן קציצות בשמן עמוק
להשחה יפה.
בתאבון
נזללות מצלחת