קטגוריות
עוגות שמרים

מתכון לרוזלך ששברו את הרשת ! המתכון המקורי של לנדוור

 

רוזלך / תהילה סימן טוב

מצרכים ל – 40 רוזלך קטנים

המרכיבים-
500 גר קמח
כפית שמרים יבשים
כוס מים

רבע כוס שמן זית
חצי כפית מלח

למריחה – נוטלה / ממרח לוטוס

אופן ההכנה-

בקערת המיקסר (אפשר גם בידיים) נשים קמח ושמרים,נערבל ונוסיף בהדרגה מים.
לאחר מכן נוסיף את השמן זית.
כשהבצק מתאחד נוסיף את המלח ונלוש לפחות 10 דק. במידה וחסר מים תוסיפו עוד רבע כוס .

בצק צריך לצאת גמיש ורך.

נתפיח עד הכפלה הנפח.

נחלק את הבצק ל4 כדורים ונתפיח עוד 15 דק.
נרדד כל כדור למלבן נמרח נוטלה (לחמם קצת במיקרו) ונגלגל דק.
נחתוך פרוסות לרוזלך שוים נניח בתבנית מרופדת בנייר אפייה ונאפה בתנור שחומם מראש לחום הכי גבוה (250 מעלות) למשך 7 דק
נוציא,נחכה שיתקרר ונפזר א.סוכר
בהצלחה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version