לחמניות רכות וטעימות
המרכיבים-
חצי קילו קמח מנופה
כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כוס ורבע מים פושרים
1/4 כוס שמן
חצי כף מלח
אופן ההכנה-
את כל המרכיבים מכניבים למיקבר מלבד מלח , להפעיל לישה איטית של 10 דק ולהוסיף חצי כף מלח ולהמשיך ללוש עוד 2 דק.
לשים להתפחה שעה וחצי במקום חמים .
לחלק ל 9 כדורים שווים .
לרדד מלבן ולגלגל ללחמניה ארוכה.
להניח להתפחה בתבנית כחצי שעה.
ביצה ולפזר סומסום להכניב לתנור 180 מעלות טורבו כחצי שעה