הכינה אריאלה גולדמן
מתכון עפ”י קרין גורן
עוגת קפוצ’ינו קוקוס ואגוזים ❤️ / אריאלה
• כוס מידה אוניברסלית
• תבנית אינגלישקייק
המרכיבים-
2 ביצים L (ללא הפרדה)
חצי כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
חצי כוס חלב
חצי כוס שמן
3/4 כוס קמח תופח
חצי כוס אגוזי מלך גרוסים
50 גר שוקולד מריר קצוץ דק
להרטבת שכבות העוגה:
חצי כוס מים רותחים
כפית נס קפה
כפית סוכר
לקצפת:
1 מיכל שמנת מתוקה 38% סהכ 250 מ”ל
כף גדושה אינסטנט וניל
3 כפות סוכר
לעיטור:
אגוזים גרוסים/ פתיתי שוקולד
אופן ההכנה –
נחמם תנור ל 170 מעלות תוכנית אפייה ללא טורבו
בקערה נטרוף ידנית את הביצים והסוכר
-נוסיף ונטרוף שמן,קוקוס וחלב
נוסיף קמח ונערבב מעט לאיחוד
נוסיף ונערבב פנימה אגוזים ושוקולד מריר
נרפד תבנית בנייר אפייה,נמזוג את הבלילה ונאפה כ 45-50 דק’ עד שקיסם במרכז העוגה יצא יבש
נצנן היטב ואז נחצה את העוגה ל 2. חלק אחד נעביר לצלחת הגשה
– נערבב מים רותחים עם קפה וסוכר ונמזוג עם כף על העוגה
נקציף לקרם יציב את מרכיבי הקצפת. נמרח בנדיבות על העוגה . נניח את החלק השני על הקרם,נרטיב בקפה ונמרח קרם
נעטר בפתיתי שוקולד ואגוזים גרוסים ונכניס למקפיא לשעה להתייצבות
נעביר למקרר