קטגוריות
עוגות עוגות פרווה

לא יאמן כמה קל להכין עוגת סולת כזו טעימה

תמי מורד
לא יאמן כמה קל להכין עוגת סולת כזו טעימה
מאת – תמי מורד
המרכיבים – 
4 ביצים
קורט מלח
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
שקית סוכר וניל
כוס וחצי סולת
חצי כוס קוקוס טחון
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
כוס מיץ תפוזים
לסירופ:
כוס וחצי סוכר
כוס מים
2 שקיות סוכר וניל
מיץ מחצי לימון
לפיזור מעל העוגה:
חצי כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה – 
תחילה,
מקציפים במיקסר את הביצים עם קורט מלח.
מוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל עד קצף בהיר ויציב כ5 דק’.
לאחר שהקצף יציב נאט את מהירות המיקסר ונוסיף את כל שאר המרכיבים היבשים.
בשלב הזה נוסיף את השמן ולאחריו את מיץ התפוזים ונעצור את המיקסר.
לאחר שהבלילה מוכנה , נשמן תבנית מרובעת ונשפוף את הבלילה.
נאפה בתנור על 180 מעלות למשך 45 דק’.
בנתיים נכין בסיר קטן את סירופ הסוכר, נביא לרתיחה את הנוזל ונוריד מהאש.
כאשר העוגה יוצאת, נועצים קיסם ובודקים שהעוגה יבשה במרכזה.
לאחר מכן שופכים מסירופ הסוכר, ומפזרים מעל קוקוס טחון.
בהצלחה!
לעוד מתכוני עוגות לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version