קטגוריות
ראש השנה

מתכון לבשר אונטריב שהוא מעדן

 

Noy avitan

אונטריב עם בצל פטריות  מעדן
מאת – נוי אביטן

 

המרכיבים –
קילו וחצי נתח אונטריב חתוך לקוביות

3 בצלים פרוסים

חבילת פטריות טריות

2 כפות סילאן

מלח ופלפל שחור לפי הטעם

חצי כפית פפריקה

חצי כפית בהרט

חצי כפית כורכום

אופן ההכנה –

ראשית, את הבשר לטגן קלות בשמן מכל הצדדים
ולהוציא לצלחת.
באותו הסיר לטגן את הבצלים הפרוסים ואת הפטריות עם סילאן מלח, פלפל שחור שהכל מתרכך להחזיר את הנתחים לתבל בפפריקה מעט בהרט מעט כורכום מלח פלפל לערבב הכל היטב להוסיף מים עד כיסוי לזלף עוד סילאן מעל לתת רתיחה ולהוריד להבה
3 שעות בערך (להוסיף מים שצריך)
שהבשר רך להכניס לעוד רבע שעה בתנור לצריבה קלה על 180 מעלות ותהנו ❤️
אפשר להגיש עם קוסקוס אורז לבן ופירה 🥰

 

לעוד מתכוני בשר לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version