עוגיות אגוזים עם טבעות שוקולד
כוס מדידה חד פעמית חמה
כ-30 עוגיות
שימו רק חצי כפית אבקת אפיה
המתכון נועם זיגדון
המרכיבים-
¼-2 כוסות קמח
כוס סוכר
½ כפית אבקת אפיה
¾ כוס שמן
1 ביצה + חלמון
בחלבון השני נשתמש לציפוי
2 שקיות סוכר וניל
אופן ההכנה –
להקציף את הביצה והחלמון עם סוכר לבלילה בהירה להוסיף את השמן
להוסיף 2 כוסות קמח ושאר המרכיבים.
ללוש לבצק אחיד ומעט דביקי.
לפזר מעל עוד ¼ כוס קמח
לכדרר ל- 30 כדורים קטנים
לטבול כל כדור בחלבון
לגלגל באגוזים קצוצים.
ליצור גומה במרכז העוגיה
לאפות בתנור שחומם מראש על
160-170° עד שמשחים
לקרר.
להמיס שוקולד מריר
אני הכנסתי לשקית זילוף
והכנסתי את השקית לכוס מים רותחים
לזלף במרכז מעט שוקולד ולקרר
באהבה נועם זיגדון ❤️