קטגוריות
בשר ראש השנה

צלי בקר 5 בירקות שורש

פרח בן עזרא
קדרת צלי כתף מושלמת לשבת
מאת פרח בן עזרא
המרכיבים-
קילו וחצי צלי כתף 5
2 גזרים
שורש סלרי
עלי סלרי 3-4
בצל סגור 1-2
חצי בקבוק יין אדום
3 כפות סילאן
פלפל שחור
מלח
עלה דפנה
4 גרגירי פלפל אנגלי
אופן ההכנה –
בשר מספר 5 חתוך לקוביות
לטגן ולסגור אותו בטיגון בסיר כבד.
להוציא את הבשר ולטגן ירקות סלרי חתוך ,בצל סגול ,גזר.
להוסיף את הבשר לירקות להוסיף יין אדום חצי בקבוק סילאן פלפל שחור , עלה דפנה פלפל אנגלי
להוסיף מים רתוחים לכיסוי . לכסות במכסה
ולבשל 3 שעות אש נמוכה או אפשר בתנור על 170 מעלות
לבדוק טעמים
ניתן להוסיף לבשר פירות יבשים.

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version