קטגוריות
דגים

מתכון לדג סלמון בסגנון מרוקאי לשבת המלכה

Shimonnina Cohen
מתכון לדג סלמון בסגנון מרוקאי לשבת המלכה
מאת – Shimonnina Cohen
המרכיבים – 
4-8 חתיכות פילה נקי של דג סלמון
6-7 שיני שום שלמות או כתושות
פלפל אדום חוך גס
פלפל חריף חתוך גס
רבע כוס שמן
מלח לפי הטעם
כף שטוחה פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה
כפית כורכום
כוס מים
צרור כוסברה קצוצה
אופן ההכנה –
בסיר רחב ושטוח נשים את הירקות בתחתית ומעליהם את הדגים.
בקערה או כוס נערבב את כל התבלינים עם השמן ונשפוך מעל הדגים.
בשלב הזה נפעיל את האש ונתחיל לחמם את הסיר.
לאחר מכן נשפוך מים מעל הדגים נביא לרתיחה ונכסה.
נבשל כ5-10 דק’ על אש גבוהה, ולאחר מכן מורידים את האש לעוד כ20-30 דק’.
מידי פעם משקים את הדגים ברוטב, סוגרים כאשר הרוטב מגיע לסמיכות הרצויה.
מומלץ לפזר עוד כוסברה קצוצה לאחר שהדגים מוכנים ולפני ההגשה.
בתאבון ושבת שלום!
לעוד מתכוני דגים לחצו כאן!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version