המתכון לעוגיות הקוקוס
מאת שונטל אשר
שנשארים לכם חלבונים מהבצק של אוזני המן תכינו מרנג
המרכיבים-
כוס חלבונים
2 וחצי כוסות סוכר
קורט מלח
2 סוכר וניל
5 כוסות קוקוס
אופן ההכנה –
שמים את החלבונים בקערת מיקסר עם הסוכר והוניל וקוטר מלח. מניחים מעל בן מארי (סיר עם מים רותחים )
ומקציפים מעט עם מערבל ידני עד שכל הסוכר נמס.
עד שממש לא היו גבשושים של הסוכר
אחר כך להעביר למיקסר ולהמשיך להקציף עוד רבע שעה .
עד שנעשה מרנג חזק .
את הקוקוס להוסיף בהדרגה לקצף ולערבב בעדינות עד שכל הקוקוס נבלע היטב .
להכין את שקיות הזילוף עם צנתר כוכב גדול .
לחמם את התנור 150 מעלות .
לזלף פרחים לגובה אפשר לפזר סוכריות קטנות.
אפייה להתחיל עם 150 עשר דקות ואז להוריד ל- 100 עוד כחצי שעה. להשאיר אותם בתנור כשהוא כבוי למשך שעה.
אפשר לאחסן בקופסה וגם להקפיא