קטגוריות
Uncategorized

עוגת תפוחים בחושה וקלה המלכה של השבת

 

שרונה זאבי

מתכון לעוגת תפוחים בחושה
המידות הם בכוס מידה אוניברסלית 240 מיי”ל.

 

המרכיבים-

4 תפוחים

מיץ לימון

כפית קינמון

חצי כוס סוכר

כוס תה

4 ביצים

חצי כוס סוכר

2 סוכר וניל

כוס וחצי קמח תופח

3 כפות קוקוס

כוס שמן

אופן ההכנה –

לקלף ולחתוך לקוביות קטנות 4 תפוחים .
לשים מיץ מחצי לימון, קינמון כמה שאוהבים , חצי כוס סוכר.
לערבב ולשים במסננת לשעתיים .
להכין כוס תה עם 2 שקיקי תה ולקרר.
בקערה גדולה לטרוף 4 ביצים עם חצי כוס סוכר , 2 סוכר ווניל , לטרוף במשך דקה.
להוסיף שמן ,
קמח תופח , 3 כפות קוקוס – להוסיף בהדרגה עם הכוס תה שהתקרר תוך כדי ערבוב.
להוסיף את התפוחים
ולערבב היטב.
להעביר ל 2 אינגליש רגילות או 3 קטנות  שרוצים בלי לשמן

אפייה בטמפרטורת 170 מעלות כ – 45 דקות .

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version