תפוחי אדמה מגש חגיגי וטעים
מאת שושנה ברוך
תפוחי אדמה בצורת מסרק
המרכיבים-
4 שיני שום קצוץ
3 בצלים חתוכים לטבעות עובי סמ’
1/2 כוס שמן זית
10 תפוחי אדמה מאורכים ויחסית דקים לחתוך כמו מסרק עם
2 כפיות טימין/אורגנו
כפית מלח
פלפל שחור
אופן ההכנה –
לסדר פרוסות הבצל בתבנית .
לערבב תבלינים עם שמן זית ושום .
לסדר תפוחי האדמה בתבנית ולהבריש בשמן.
להכניס לתנור מכוסה בנייר אפייה ורדיד אלומיניום 200 מעלות כשעה ורבע .
להוריד נייר ולאפות עוד רבע שעה