קטגוריות
Uncategorized

תפוחי אדמה צלויים תוספת מושלמת לשולחן

Pazit galam

תפוחי אדמה קסומים בקלי קלות ובלי הרבה שמן

המרכיבים-

תפוחי אדמה קטנים

מלח

פלפל שחור

שמן זית

רוזמרין או טימין

מבשלים תפוחי אדמה קטנים עם הקליפה חצי בישול.

מסננים ומקררים .

חוצים לרוחב.
בתבנית עם נייר אפיה, מברישים שמן זית ומפזרים מלח, פלפל שחור ועלי רוזמרין.
מניחים את תפוחי האדמה עם הצד החתוך למטה.
מברישים כל תפוח בשמן זית. מפזרים מלח ופלפל ועלי רוזמרין מעל.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות.
אופים כ 40 דק’ עד השחמה יפה גם בחלק התחתון.
קריספיות בחוץ ומרקם של פירה רך בפנים.
מושלם 💛

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version