קטגוריות
Uncategorized

קרפ כשר לפסח

 

Shiran Hadad
קרפ כשל”פ
**מתכון קל וטעים כמו בקניון …
קרפ כשל”פ
המרכיבים- 
2 ביצים
2 כפות סוכר
1.5 כוסות חלב
כפית תמצית וניל
כף שמן
3/4 כוס קמח תופח לפסח
אופן ההכנה –
לערבב היטב לבלילה חלקה ומעט נוזלית.
ליצוק למחבת עם מעט שמן/חמאה מהבלילה ולסובב בתנועות סיבוביות שכל הבלילה תמרח על פני המחבת .
לאחר דקה להפוך לעוד כמה שניות לצד שני
למרוח נוטלה או מה שאוהבים
זה גם בלינצ’ס – אפשר כל מילוי

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version