קטגוריות
Uncategorized

מתכון למוקפץ עוף יותר טעים ממסעדה

Hagit Hogi

מתכון למוקפץ עוף יותר טעים ממסעדה

מתכון של חגית חוגי

 

המרכיבים-

700 גרם חזה עוף לרצועות

להכניס למרינדה –

כף סויה

חצי כפית ג’ינגר טחון

פלפל שחור

כף סילאן

כף קורנפלור

לרוטב –

בצל

4 שיני שום

כרובית פרחים -רבע כרובית

גזר גפרורים

פלפל אדום רצועות

שעועית ירוקה חופן

קישוא גפרורים

פטריות טריות פרוסות

מלח

פלפל

ג’ינגר טרי מגורד כפית

רבע כוס סויה

רבע כוס טריאקי

רבע כוס צ’ילי מתוק

כפית שמן שומשום

כף דבש

כפית קורנפלור מהולה עם קצת כוס מים

שומשום

בצל ירוק

צילי חריף

אופן ההכנה –

בקערה נשים רצועות העוף עם המרינדה והקורנפלור

נטגן בשמן במחבת גדולה או ווק  משני הצדדים.

נוציא לצד .

לאחר מכן , נכניס לטיגון תחילה בצל , ואחר כך כל הירקות בהדרגה .

נקפיץ כמה דקות .

נוסיף תבלינים ורטבים .

נוסיף את העוף נקפיץ כמה דקות ונוסיף קורנפלור מעורבב עם המים .

נבשל עד צמצום הנוזלים ממש מעט אין צורך לבשל הרבה זמן

נגיש עם שומשום ובצל ירוק

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version