סלט טורקי נהדר עם עגבניות ופלפל אדום.
כך תכינו
המרכיבים-
4 עגבניות
שתי גמבות
בצל גדול
חצי כוס רסק עגבניות מלח
פלפל
פפריקה מתוקה שמן
אופן ההכנה –
לחתוך את הבצל מאד דק. להקפיץ בשמן עד הזהבה.
להכניס את העגבניות לכלי ובו מים רותחים . לקלף את העגבניות.
לחתוך קוביות ולהוסיף לבצל.
לקלות את הגמבות בתנור .
לקלף לחתוך קוביות ולהוסיף לבצל עם העגבניות .
להוסיף מעט פפריקה מתוקה מלח פלפל וחצי כוס מים עם רסק עגבניות. לכסות לבשל על אש נמוכה עוד 20 דקות .אם צריך להוסיף עוד קצת מים.
לקרר לקצוץ רבע חבילה פטרוזילה ולערבב .