מגולגלות תמרים אגוזים🔥
ומגולגלות שוקולד
המתכון
משתפת חני קונאשוילי
המרכיבים-
4 כוסות קמח
חצי כוס שמן
200 גרם חמאה/מחמאה
חצי כוס מיץ תפוזים עדיף טרי/מים
2כפות סוכר או כף אבקת סוכר
1סוכר וניל
1אבקת אפיה
קורט מלח
אופן הכנה –
לערבב את כל המרכיבים עד לאיחוד.
לעטוף בשקית.
רצוי לקרר כחצי שעה .
לחלק ל 4 כדורים.
לרדד על נייר אפיה מקומח.
או בין שני ניירות אפיה .
למלבן.
למרוח מילוי לגלגל לרולדה.
להעביר לתבנית עם נייר אפיה
לחרוץ פסים לעובי הרצוי אבל לא עד הסוף.
לאפות ב180 מעלות.
אני אופה בטורבו.
אחרי האפיה כשזה פושר לחתוך עד הסוף
לקרר.
לשמור בכלי אטום.
לפדר באבקת סוכר.
למילוי תמרים:
ממרח תמרים למרוח בנדיבות.
לפזר מעט קינמון מעל.
לפזר אגוזים גרוסים.
למילוי שוקולד:
נוטלה
אגוזים גרוסים.
מילוי ריבת תות ואגוזים ומעט קוקוס גם טעים מאוד.
בהצלחה חני❤❤❤