הפשטידת היא פרווה,
עם אופצייה לחלבית
ששוה כל ביס
המרכיבים –
חבילה ברוקולי קפוא 800 גרם
5 ביצים
4 כפות מיונז או שמנת מתוקה 38 %
כף וחצי מרק עוף או בצל
מלח
פלפל שחור
רבע כוס מים
כוס קמח
שקית אבקת אפייה
אופן ההכנה-
לוקחת חבילה של ברוקולי סנפרוסט קפוא, מפשירה, שמה בקערה עם מים רותתחים 10 דקות .
מסננת מניחה בצד להתקרר.
בקערה אחרת, שמה ביצים , 5 כפות מיונז , כף וחצי מרק עוף, מלח,פלפל ממש בקטנה, רבע כוס מים, כוס קמח, שקיק אבקת אפייה. מערבבת היטב .
בתבנית פיירקס, או חד פעמית, (בינונית) שמים מעט שמן , משמנים אותה.
מסדרים יפה יפה את הברוקולי ומעל שופכים את התערובת ביצים מכניסים לתנור 175 מעלות עד השחמה .
הכי טעימה