בוריקיטס מבצק קוטג’ מהיר במילוי גבינות
כ-30 יחידות בוריקיטס קטנים
המרכיבים-
לבצק
3 כוסות קמח רגיל
חצי שקית אבקת אפייה
200 גרם חמאה רכה מאוד
ביצה
קופסת קוטג’ פחות 4 כפות (שומרים אותן למלית)
רבע כפית מלח
למלית-
4 כפות קוטג’
קובייה גבינת בולגרית או צפתית מפוררת
כוס גבינה צהובה מפוררת
ניתן להוסיף כל גבינה שאתם אוהבים
ביצה
פלפל שחור
אופציה: למרוח ביצה ולפזר שומשום על הבוריקיטס לפני האפייה
אופן הכנה-
מכניסים את כל חומרי הבצק לקערה ולשים כ-3 דקות עד שמתקבל בצק חלק ואחיד.
מניחים עטוף בניילון במקרר לשעתיים
מכניסים את חומרי המלית לקערה ומערבבים.
מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-1 ס”מ.
קורצים עיגולים בעזרת כוס או חותכן (בקוטר של כ-7 ס”מ).
מניחים חצי כפית מלית במרכז כל עיגול.
מקפלים לחצי (כך שמתקבל חצי עיגול ) ומהדקים.
מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מורחים את הבוריקיטס בביצה ומפזרים שומשום (לא חובה).מכניסים לתנור לכ-15 דקות או יותר
אפייה ב-180 מעלות.