המתכון הזה הוא הכי שווה לבסבוסה תערבו ותעשו
המתכון של נוף עתאמנה ממאסטר שף
תבנית עגולה 26-28 מרוחה בטחינה גולמית .
הכינה איילה
המרכיבים-
כוס וחצי סולת
כוס וחצי קוקוס או קמח שקדים
חצי שקית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
קורט מלח
50 גרם חמאה מומסת
רבע כוס שמן
כפית וניל
ביצה
כוס וחצי יוגורט
סירופ –
2 כוסות סוכר
כוס וחצי מים לבשל עד שמסמיך
אופן ההכנה –
לחמם את התנור על 250 מעלות
מערבבים את כל החומרים היבשים
בקערה נוספת מערבבים את כל החומרים הרטובים מלבד היוגורט
מאחדים ביניהם. מערבבים ואז מוסיפים גם את היוגורט .
בוחשים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
מעבירים לתבנית עגולה, מקשטים בשקדים
אופים 5 דקות 250 ואז מנמיכים 175 לעוד 20-25 דקות .
משקים בסירופ.
גולשים כאן למתכונים של העוגות שלנו