קטגוריות
Uncategorized

לחמניות שבלול במילוי תפוחי אדמה מתובלים


לחמניות שבלולים במילוי

תפוחי אדמה

נפלאות

המרכיבים-

חצי קילו קמח

כף שמרים יבשים

10 גרם מלח – כף

3 כפות סוכר

כוס ורבע מים

רבע כוס שמן זית

מילוי –

3 תפוחי אדמה

בצל מטוגן אחד

חצי צרור פטרוזילה קצוצה

2 בצל ירוק קצוץ

מלח

פלפל שחור

ביצה

אופן ההכנה –

נכניס למיקסר את מרכיבי הבצק ונחוש לקבלת בצק גמיש וחלק

ניתן לו לתפוח שעה .

נכין את המלית

נבשל תפוחי אדמה עד שהם נעשים רכים .

נסנן מהנוזלים ונקרר.

נטגן את הבצל  בכרבע כוס שמן זית .

נמעך את תפוחי האדמה לפירה.

נוסיף את כל שאר המרכיבים ונתבל.

נוסיף גם ביצה .

ניתן להוסיף חופן של גבינת קצקבל .

נחלק בצק 2

נרדד כל חלק למלבן רחב וגדול

נמרח מהפירה על כל השטח ונגלגל לרולדה.

נחתוך לפרוסות ונניח על נייר אפייה בצורת שושנה

כלפי מעלה.

נמעך קצת עם היד.

לאחר חצי שעה נמרח בביצה

אפייה על 180 מעלות

עד שזהוב

בתאבון

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version