קטגוריות
Uncategorized

מוקפץ ברוטב טריאקי הכי טעים שיש

ירדנה ג’נאח

מוקפץ הכי טעים ברוטב טריאקי

קל קל להכנה
מאת בהשראת –  ירדנה ג’נאח
המרכיבים-
חבילה נודלס 250 גרם
ירקות חתוכים לרצועות
פלפל אדום
פלפל צהוב
פלפל ירוק
פלפל כתום
אפשר אחד חריף
בצל סגול
בצל לבן
בטטה או גזר
4 בצלים ירוקים
2 גבעולי סלרי עלים
חצי קילו שווארמה (הודו נקבה ) או חזה עוף או פרגית
אפשר גם סינטה – בקר
אופן ההכנה –
להרתיח חבילת אטריות ביצים נודלס לפי הוראות יצרן ולסנן
לחתוך ירקות לרצועות
4 פלפל גמבה מכל הצבעים
2 גזר לעיגולים
בצלים לחתוך לקוביות
 בטטה לחתוך לשרוכים או גזר
4 בצל ירוק
2 גבעולי כרפס פרוסים.
להקפיץ על מחבת גדולה או ווק ,
כמה דקות עם מעט שמן בצלים ואחר כך להוסיף את כל הירקות
עוד כמה דקות הקפצה,
להוסיף טריאקי כרבע כוס או כמה שאתם אוהבים ולהוסיף את האטריות .
במקביל את רצועות הבשר לערבב עם כפית קורנפלור ו2 כפות סויה.
לטגן במחבת משני צדדים .
להוסיף למחבת הגדולה עם הירקות .
לטעום אם חסר תיבול מלח פלפל ,להקפיץ עוד כ-2 דקות וזה מוכן.

וכאן מחכים לכם כל מתכונים לכבוד שבת 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version