קטגוריות
עוגיות

מתכון לחיתוכיות שוקולד בשכבות בצק פריך

 

כוכבה חביב יוספי

מתכון לעוגיות שכבות בצק פריך ושוקולד

נמסות בפה

המתכון של לירון אזולאי

 

המרכיבים-

חצי קילו קמח

200 גרם חמאה חתוכה לקוביות

כוס סוכר

3 חלמונים

קורט מלח

חצי כוס חלב

 

למריחה השחר או נוטלה או כל ממרח שאוהבים

אופן ההכנה –

מתחילים בהכנת הבצק , במיקסר עם וו גיטרה שמים קמח וחמאה ומעבדים עד שנוצרים פירורים .

מוסיפים סוכר ומערבבים

מוסיפים את החלמונים והחלב ומעבדים עד לקבלת בצק חלק.

מוציאים את הבצק  למשטח העבודה  מחלקים ל4 חלקים שווים

 

כל חלק מרדדים בין ניירות אפייה למלבן . מרדדים את כל החלקים למלבנים שווים .

 

ומניחים במקרר על מגש , לחצי שעה לפחות (אפשר גם לשמור ל24 שעות)

 

לאחר מכן מוציאים את הבצק פריך ומתחילים להכין את העוגיות .

 

מחממים תנור ל180 מעלות .

בתבנית עם נייר אפייה מניחים מלבן אחד של בצק פריך , מורחים מעל נוטלה (ממיסים אותה במיקרוגל לפני כדי שיהיה יותר קל למרוח)

עושים כך עם כל שכבות הבצק .

ומכניסים לתנור למשך 25-30 דקות עד שהשכבה למעלה מזהיבה .

מוציאים , מצננים לגמרי ורק אז מפזרים אבקת סוכר וחותכים לקוביות

בתאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version