קטגוריות
עוגות

עוגת משמשים בחושה וקלה עם פירורי קראנץ למעלה

 

 

רעיה מיסקין

עוגת משמשים בחושה וקלה עם פירורי קראנץ למעלה

מאת רעיה מיסקיו

המצרכים – לעוגה אחת  באינגליש

תכפילו אם תרצו 2

המרכיבים-

2  ביצים

1/3 כוס שמן

3/4 גביע יוגורט או שמנת חמוצה

כוס ורבע קמח תופח

קורט מלח

חצי כוס סוכר

וניל

לפרי –

350 גרם משמש או פרי אחר בלי גרעין חצוי

2 כפות סוכר

לערבב.

פירורי קראנץ – לפורר יחד

25 גרם חמאה

2 כפות סוכר

רבע כוס קמח

אופן הכנה –

לטרוף בקערה את הביצים עם סוכר .

להוסיף את כל החומרים עד שתתקבל בלילה אחידה .

לשפוך לתבנית  מחיצית תערובת

לפזר מעל את הפרי.

ושוב תערובת ושוב פרי

ומעל הפרי את פירורי הקראנץ

אפייה 170 מעלות 40-50 דקות .

 

 

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version