עוגת משמשים בחושה וקלה עם פירורי קראנץ למעלה
מאת רעיה מיסקיו
המצרכים – לעוגה אחת באינגליש
תכפילו אם תרצו 2
המרכיבים-
2 ביצים
1/3 כוס שמן
3/4 גביע יוגורט או שמנת חמוצה
כוס ורבע קמח תופח
קורט מלח
חצי כוס סוכר
וניל
לפרי –
350 גרם משמש או פרי אחר בלי גרעין חצוי
2 כפות סוכר
לערבב.
פירורי קראנץ – לפורר יחד
25 גרם חמאה
2 כפות סוכר
רבע כוס קמח
אופן הכנה –
לטרוף בקערה את הביצים עם סוכר .
להוסיף את כל החומרים עד שתתקבל בלילה אחידה .
לשפוך לתבנית מחיצית תערובת
לפזר מעל את הפרי.
ושוב תערובת ושוב פרי
ומעל הפרי את פירורי הקראנץ
אפייה 170 מעלות 40-50 דקות .