קטגוריות
Uncategorized קציצות ראש השנה

קציצות דגים היישר ממרוקו

 

Michal Marziano
המתכון לקציצות דגים נוסח מרוקאי
הכי טעימות שיש
לשישי בערב
מאת מיכל מרציאנו
המרכיבים-
קילו דג
 (דג סלומון ודג לברק טחונים)
בצל מגורד
3 שיני שום כתוש
צרור כוסברה קצוצה
כרישה (לא חייב)
כף פפריקה
כף מלח
כף שטוחה כורכום
מעט כמון
ביצה
לרוטב –
שמן (בנדיבות )
2 כפות פפריקה
כפית כורכום
מלח
פלפל אדום גמבה 1-2
2 פלפל ירוק חריף
גזר פרוס
פלפל אדום יבש
חצי ראש שום פרוס
5 עגבניות מגורדות בשלות
צרור כוסברה
אופן ההכנה –
קוצצים את כל המרכיבים ומערבבים את תערובת הדג.
שמים בקירור .
מכינים את הרוטב .
בסיר שמים שמן ומסדרים את כל המרכיבים בתוך הסיר .
מחממים על אש גבוהה ומוסיפים גם את התבלינים.
אחר כך מוסיפים כוס מים.
מבשלים כ 10 דקות ואז מכדררים קציצות עגולות ומוסיפים לרוטב.
מבשלים עד שהנוזלים מצטמצמים כחצי שעה בערך.
אפשר להוסיף חומוס מבושל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Exit mobile version