המטבוחה שלי קצת שונה – אבל הכי טעימה
המתכון מאת – Sharon Kehati Ifergane
מצרפת מתכון באהבה!
המרכיבים-
7 גמבות
12 עגבניות
3 פלפל חריף
ראש שום שלם
2 קופסאות קטנות רסק עגבניות
כף פפריקה
כפית פפריקה חריפה
מלח
2 כפות סוכר
כוס שמן
אופן ההכנה –
את כל המרכיבים אני קוצצת דק דק שמה ביחד בסיר כמו בתמונה.
על אש בינונית רבע שעה,
מוסיפה 2 קופסאות קטנות רסק עגבניות ( לא חייב אבל לדעתי מוסיף),פפריקה מתוקה בנדיבות, פפריקה חריפה בנדיבות מלח ושתי כפות שטוחות סוכר וכוס שמן.
משאירה על אש נמוכה סביבות שעה לערבב מידי פעם ולטעום אם יש צורך לתקן טעמים.
משאירה עוד שעה סה״כ היה שעתיים על הגז.
ומוכן