עוגת שוקולד פשוט מושלמת
5 ביצים
כוס סוכר
2 כוסות קמח
1סוכר וניל
1כוס שמן
1כוס מים רותחים
1שקית א. אפייה
כף נס קפה
כף שוקולית
4 כפות קקאו
אופן ההכנה-
להקציף ביצים שלמות עם הסוכר עד שהקצף תפוח.
בקערה נפרדת
לערבב את השמן
ואת המים ואחר כך להוסיף
את כל היבשים
לערבב היטב ואז לקפל את קצף הביצים לתערובת
ולמזוג לתבנית מלבנית קטנה או עגולה 26 או 2 אינגליש
אפייה 160 מעלות למשך 40 דקות או עד שהעוגה יציבה.
לקרם מעל!
100 גרם שמנת מתוקה
עם שוקולד מריר
להמיס במיקרו